Sophie Buch on Online Therapy and the Darker Shades of Psychology

positive black woman talking to radio host

For efterhånden et godt stykke tid siden blev jeg inviteret til at deltage i et afsnit af It’s Complicated’s podcast Therapy Talk til en snak om online-terapi, at være psykolog og udelukkende arbejde online – og alt muligt andet.

Det udviklede sig til en spændende snak om online-terapiens mange potentialer, hvad der til tider holder os tilbage, men samtalen tog også en drejning over mod nogle mere dystre emner. Her kom vi lidt ind på online-radikalisering, som jeg har skrevet speciale og rapporter om og efterfølgende også holdt oplæg om, og Johanne, som interviewede mig, var nysgerrig på at høre mere om, hvad jeg nu egentlig fandt ud af.

Giv den endelig et lyt og tøv ikke med at kontakte mig, hvis du får lyst til at høre mere!

Find podcasten på Spotify

Leave a Reply

WordPress.com.

en_USEN
%d bloggers like this: