Psykolog i Aarhus

psykolog aarhus mejlgade

Som noget helt nyt, kan du nu booke en psykolog tid hos mig i Aarhus – jubi! Jeg er flyttet tilbage til Aarhus og glæder mig til at kunne cykle til klinikken.

Lokalet ligger er del af klinikfællesskabet Terapeuterne Mejlgade, som huser mange forskellige behandlere.

Klinikken ligger i en hyggelig baggård, og du finder mig på anden sal. Her er der også ventelokale, og jeg skal nok hente dig, når det er tid.

Følger du mig på Instagram, har du måske lidt fornemmelse af, hvad jeg elsker at arbejde med! Min helt store passion er at arbejde med at være people pleaser – altså tendensen til at sætte andres behov før sine egne og altid at være fokuseret på at please andre. Denne tendens optræder næsten altid også i arbejdet med psykisk vold, som er min anden helt store passion. Efter psykisk vold skal vi ofte lære netop at have fokus på os selv igen og kræve noget af vores relationer.

Vores relationer skal nære og bære – ikke tære, og det hjælper jeg mennesker med at skabe.

Søger du en psykolog i Aarhus?

Leave a Reply

WordPress.com.

da_DKDA
%d bloggers like this: